top of page

Jouw persoonlijke geboortelijst

Hoe gaan we te werk:

 

Beslis je om een geboortelijst aan te leggen bij “de kleine speurneus” neem dan gerust contact op vanaf 3 maanden zwangerschap. Zo hebben we tijd genoeg om alles tot in de puntjes voor jullie in orde te brengen.

 

Het unieke concept van “de kleine speurneus” is een pad vol mogelijkheden:

– volledig gepersonaliseerde geboortelijst: in samenspraak met jullie wordt alles van a tot z doorlopen. Wat hebben jullie allemaal nodig (afgestemd op jullie manier van leven vb: fietskar of autostoel, babybad met of zonder statief  of liever badmeubel,... )? Alles wordt tot in de details besproken en overlegd zodat jullie duidelijk te weten komen wat er voor jullie nuttig is en wat niet.

Ook met stijl en kleurenkeuze wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden.

Na een grondig gesprek gaat “de speurneus” voor jullie op zoek naar alle besproken spullen met een maximale inspraak van jullie kant. Het is wel de bedoeling wanneer er iets specifiek voor jullie wordt aangekocht dat dit artikel ook genomen wordt. Blijkt een artikel jullie toch niet te bevallen is er een misschien een mogelijkheid om het te ruilen met een artikel in de webshop. Dit valt dan te bespreken.

– Als ouder kan je zelf ook leuke spulletjes en kleertjes uit de webshop in de geboortelijst plakken.

– zijn er spullen die je liever echt nieuw hebt: ook dit kan! Luierbroekjes, flesjes, fopspeentjes,...

 

 

Hebben jullie al graag bepaalde spullen in huis voor de baby er is ? Dat kan! Samen overleggen we welke spullen jullie vooraf al kunnen komen ophalen.

De andere spullen op de lijst kunnen door familie en vrienden worden aangekocht. Voor elk aangekocht artikel kan men kiezen om het zelf op te halen, door jullie te laten ophalen of te laten verzenden. (Ook keuze voorzien bij betaling aanvinken ophalen/versturen)

De gulle gevers kunnen bij aankoop van een artikel op de geboortelijst een tekstberichtje toevoegen met felicitaties en wensen.  Als ouder krijg je een overzicht van de aangekochte spullen en bijhorende wensen.

 

Zodra ik het goede nieuws van jullie pasgeboren kindje heb ontvangen, zet ik de geboortelijst samen met het geboortekaartje en een persoonlijke tekst online.  

"Indien geïnteresseerd, bel ons op.....of stuur een bericht via de contact pagina"

Hele maand juli 50% korting op alle kleertjes met code "summer50"

bottom of page